Foreningen Voergaard Levende Historie – VLH – arrangerer hvert år et stort event: Middelalderdage. Det er altid i uge 29, startende lørdagen i uge 28. Der kommer ca. 30.000 besøgende i de 9 dage Middelalderdagene varer. For at få mest ud af besøget, er her nogle praktiske info.

Køkkenet på borgpladsen serverer:

  • Stegt pølse m/fladbrød eller bondebrød, sennep, kærnemælksost eller surkål
  • Pølsehorn
  • Kyllingesalat m/ bondebrød og honning-sennepdressing
  • Stegt sild m/fladbrød, kærnemælksost
  • Grønsagssuppe m/røget flæsk og bondebrød
  • Vandgrød m/honningsmør
  • Arme riddere m/syltetøj
Middelalder pølser mad

Den Kaade Stud (Borgpladsen) serverer:

  • Lyst og mørkt Øl
  • Solbærsaft
  • Rød og hvid vin
Middelalderkro

Fremtiden (Tinghuset) serverer:

  • Kringle
  • Skærekage
  • Æblekage
  • Kaffe/the
  • Æblejuice/solbærsaft/vand
  • Is
Middelalder fremtid

Færgefolket:

  • Pandekager m/ honning eller syltetøj
  • Bjesk
  • Diverse: Gammeldags slik
Middelalder pandekager