Planlæg besøg

Foreningen Voergaard Levende Historie – VLH – arrangerer hvert år et stort event: Middelalderdage. Det er altid i uge 29, startende lørdagen i uge 28. Der kommer ca. 30.000 besøgende i de 9 dage Middelalderdagene varer. For at få mest ud af besøget, er her nogle praktiske info.

Priser

Voksne og børn over 7 år  50 kr. Der kan betales med Dankort.

Børn under sværdhøjde (0- til og med 6 år) gratis, de er alligevel ikke rigtige mennesker endnu.

I selve Middelalderen er det også muligt at betale med dankort flere steder, samt Mobilepay. Ellers er der mulighed for at hæve kontanter ved billetboden og i den lille bod ved foden af trappen på selve slottet.

Åbningstider

Middelalderdagene har åbent alle dage fra og med lørdag 15. juli til og med søndag 23. juli kl. 10.00-17.00 alle dagene. Når klokken er slagen 17.00, bedes vores gæster forlade pladsen. Fik I ikke set det hele, så kommer I da bare igen dagen efter.

Lørdag 15 og lørdag 22 juli er også Bispens taffel kl. 19.00-23.00. Billetter købes fra d. 1. juni. (Begrænset antal.)

Institutionsdag

Tirsdag i uge 29 har vi institutionsdag, hvor vi særligt inviterer børneinstitutioner til at besøge Middelalderdagene. Børneinstitutionerne kommer gratis ind denne dag. Denne dag er der selvfølgelig også åbent for almindeligt publikum, forvent dog flere børn end sædvanligt.

Middleladerdage stenbro