Køb eller forny medlemsskab

Introduktion

Hos Voergaard Levende Historie (VLH) kan man være aktør og aktivt medlem. Derudover er der mulighed for at være støttemedlem.

Kontingent både for aktive medlemmer og støttemedlemmer er 75 kroner fra 7 år og op.

Det er meget vigtigt at man indmelder sig korrekt – så hvis man er i tvivl, så kontakt VLH enten via mail eller på nedenstående telefonnummer før du melder dig til.

Ved indmeldelse bliver man fra 1/1-2020 tilmeldt abonnement (fungerer lidt på samme måde som PBS). Det vil sige at dette automatisk bliver fornyet fremadrettet, indtil man giver besked til VLH om at man ønske at blive frameldt.

Hvis du er du helt nyt medlem, så bedes du sende en mail til kontakt[snabel-a}middelalderdage.dk og gøre opmærksom på dig selv. Så vil du blive kontaktet hurtigst muligt og introduceret til VLH.

Conventus – medlemssystem

Til håndtering af medlemmer, kurser, arrangementer m.m. bruger vi systemet Conventus.

Det er vigtigt at man sikre sig sine oplysninger er korrekte, da du ellers ikke vil modtage information fra VLH.

På Conventus kan du logge ind og se dine betalinger og hvad du er tilmeldt til.

Når du først er tilmeldt skal du fremadrettet logge ind når du tilmelder dig noget. Login-mulighed kommer efter man har valgt antal billetter.

Log ind på Conventus her: https://www.conventus.dk/medlemslogin/index.php?forening=8078

Forskel på aktivt medlem og støttemedlem

Aktivt medlem:

Et aktivt medlem betaler kontingent, og hjælper til med at få middelalderdagene afholdt bedst muligt. Dette involverer praktiske opgaver, hvor man før/under/efter middelalderdagene har minimum 8 timers aktivitet for at hjælpe til med at få middelalderdagene til at blive afholdt.  Læs mere om hvordan det der med de 8 timer fungerer.

Når man har tilmeldt sig vagter svarende til minimum, så får man følgende:

Gratis frokost (kun ved tilmeldelse til vagtplan senest 1. juli, da frokosten skal bestilles)
Gratis overnatning (minus el – dette kan bestilles til campingvogn i plastiklejren for 100 kroner per tilslutning)
Tilbud om kurser og arrangementer (året rundt)
Mulighed for at låne materiale fra VLH under middelalderdagene (skal ansøges senest 2 måneder før middelalderdagenes start).

 

Børn under 7 som deltager i følge med et aktivt medlem kan få frokost ved tilmelding. Barnet/børnene skal være registreret som medlem (gøres nedenfor og er gratis), og VLH skal informeres om hvilke dage der skal bestilles frokost til.

Støttemedlem:

Støtte-medlemsskab er for dem som gerne vil støtte op om foreningen, men ikke deltage som et aktivt medlem.

Man kan naturligvis deltage under middelalderdagene på lige fod med aktive medlemmer og aktører, være med til at skabe den gode stemning og har man lyst/mulighed for at hjælpe til undervejs er man mere end velkommen til det. Dog får man ikke samme fordele som aktive medlemmer (nævnt ovenfor).

Oprettelse af bruger – skal gøres før tilmeldelse til abonnement.

Inden man tilmelder sig som medlem eller støttemedlem skal man oprettes som bruger.

Selv hvis man tidligere har været medlem, så skal man oprette sig, så der sikres at alle oplysninger er opdateret og korrekte. ALLE felter skal udfyldes for at man bliver korrekt tilmeldt. Husk at trykke “ja” til at modtage nyheder, da du ellers ikke vil modtage mails fra VLH.

Vigtig information:

Ved tilmelding til abonnement kan man kun tilmelde sig 1 person af gangen. Dette er for at sikre at vi har et reelt overblik over antallet af aktive medlemmer af foreningen.

Man kan godt tilmelde flere personer på den samme email adresse, men man skal oprette personerne enkeltvis.

 

Oplever du problemer med køb af billetter eller har du spørgsmål, så kan du kontakte os på kontakt[snabel-a}middelalderdage.dk eller ringe til Julie på 29126195 mellem 18 og 20 i hverdagene, og 12-16 i weekenderne (ingen sms’er).

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemsskab frasiger du fortrydelsesretten, og samtidig accepterer man betingelserne for medlemsskab som nævnt ovenfor.

Inden tilmelding skal information nævnt ovenfor under “introduktion”, “forskel på aktivt medlem og støttemedlem”, “Conventus – medlemssystem” og “vigtig information” læses grundigt igennem, da der er ændringer i forhold til tidligere. 

Som nævnt ved siden af, så er det er meget vigtigt at man indmelder sig korrekt – så hvis man er i tvivl, så kontakt VLH enten via mail eller på telefon før du melder dig til.