Bliv medlem

For at blive medlem af Voergaard Levende Historie, klik på nedenstående knap og udfyld formularen.  Et medlemskontingent koster 75,- dkr for alle fra 7 år. Dette betales lige efter indmeldelse og derefter den 1. Januar – senest udgangen af januar. Læs mere om hvordan det der med de 8 timer fungerer.

Her kan du se fordelene ved at være medlem:

Medlemskort

Vi bruger et system der hedder Conventus til medlemsregistrering. https://www.conventus.dk/medlemslogin/index.php. Her kan du logge ind og se dine betalinger og hvad du er tilmeldt til. Når du er oprettet som bruger, skal du logge ind når du skal købe en billet. Login-mulighed kommer efter man har valgt antal billetter. Oplever du problemer med køb af billetter eller har du spørgsmål, så kan du kontakte os på kontakt@middelalderdage.dk eller ringe til Julie på 29126195 mellem 16 og 20 i hverdagene, og 10-18 i weekenderne.

Vejledning til køb af medlemsskab

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemsskab frasiger du fortrydelsesretten. Foreningen VLH’s største begivenhed er Middelalderdage på Voergaard hvert år fra lørdag i uge 28 til lørdag i uge 29. Som medlem og aktiv deltager har man gratis adgang til pladsen alle dage, og de dage, hvor man er tilmeldt som aktiv (det må da helst være alle 8 dage!), er der gratis middelaldermad kl. ca. 12 og fri saftevand og kaffe/the i kro og ”Fremtiden” hele dagen. Frokostordningen er kun gældende, hvis medlemmet senest d. 28/6 har tilmeldt sig og kan fremvise madbillet.

Medlemskab kan kun betales med betalingskort via nedenstående knap. Kort-detaljer er specificeret ved køb. Når du skal forny dit medlemskab, så er det vigtigt at logge ind med brugernavn for at sikre korrekt opdatering af dine medlemsoplysninger. Ved spørgsmål kan du skrive til kontakt@middelalderdage.dk