Kurser

Lige nu på den her tid af året er der ingen kurser. Det er jo årets højdepunkt; Middelalderdagene afvikles. Men hen over vinteren sker der noget. Så kommer der mere info her – og du kan tilmelde dig. Tjek også oversigten over medlemsaktiviteter.

Der bliver altid sendt et nyhedsbrev ud med informationer – og derfor et det en god ide at sørge for at få sit medlemsskab fornyet så tidligt på året som muligt. Det kan du gøre her…

Afholdte kurser

Foråret 2018 har været travl! Foreningen har afholdt følgende kurser:

Tudor Tailor i februar. 2 skønne dage med fokus på beklædning. Vi vil jo gerne komme så tæt på og være så autentiske som muligt. Så viden om beklædning, fund, stoffer, tråd, syteknik, farver og en masse andre aspekter blev grundigt diskuteret. Ih, hvor blev vi kloge!

Historiefortælling i maj/juni. Også 2 skønne dage med fokus på at blive bedre til at formidle i den historiske ramme. Foreningen hedder jo Voergaard Levende Historie, ikke Voergaard referat forsamling! Hold da op, nogle spændende historier, vi kunne fortælle hinanden.

Smedekursus, en svedig weekend i maj. 15 smede samles ved Tinghuset, der stilles esser op og så smedes der. Teknikker der kan bruges i middelaldersammenhæng diskuteres, vises og afprøves.