Bliv medlem

For at blive medlem af Voergaard Levende Historie, klik på nedenstående knap og udfyld formularen.  Et medlemskontingent koster 75,- dkr for alle fra 7 år. Dette betales lige efter indmeldelse og derefter den 1. Januar – senest udgangen af januar.

Medlemskab kan kun betales med betalingskort via nedenstående knap. Kort-detaljer er specificeret ved køb. Når du skal forny dit medlemskab, så er det vigtigt at logge ind med brugernavn for at sikre korrekt opdatering af dine medlemsoplysninger. Ved spørgsmål kan du skrive til kontakt@middelalderdage.dk

Medlemskort

Her er samlet de tilgængelige billetter. Alle billetter købes via samme system; hvis du er oprettet som bruger, så skal du logge ind, når du skal købe en billet. Login-mulighed kommer efter man har valgt antal billetter. Oplever du problemer med køb af billetter eller har du spørgsmål, så kan du kontakte os på kontakt@middelalderdage.dk eller ringe til Julie på 29126195 mellem 16 og 20 i hverdagene, og 10-18 i weekenderne.

Fortrydelseret

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag medlemskabet er købt. For at benytte denne, så skriv en mail til kontakt@middelalderdage.dk. Foreningen VLH’s største begivenhed er Middelalderdage på Voergaard hvert år fra lørdag i uge 28 til søndag i uge 29 Som medlem og aktiv deltager har man gratis adgang til pladsen alle dage, og de dage, hvor man er tilmeldt som aktiv (det må da helst være alle 9 dage!), er der gratis middelaldermad kl. ca. 12 og fri saftevand og kaffe/the i kro og ”Fremtiden” hele dagen.