Overnatning

Hvis man overnatter på Middelalderdagene, uanset om det er i middelaldertelt (på pladsen), plastiktelt, campingvogn eller lignende, koster dette 100 kr. pr. person. – ligegyldigt om de er med 1 eller 8 dage! Dette dækker brug af toiletter, badeforhold og vaskeforhold. Vi giver ikke dispensation! Du kan selvfølgelig vælge at blive medlem, så gælder andre regler.

(Ok, vi er altså ikke så trælse som det kan læses, men det giver altså aaaalt for meget administration, hvis alle skal købe individuel adgang…og vi vil helst bruge kræfterne på Middelalderen – ligesom du gerne vil.)

Der vil komme mere info om overnatning ultimo april/primo maj 2019.

Campingpladsen

campingpladsen er der mulighed for tilslutning af strøm til campingvogn (IKKE telt) mod betaling. Dette koster 200 kr. for en camping vogn – medbring selv lang forlængerledning. Bemærk: Der er IKKE strøm på selve markedspladsen, kun på campingpladsen!

At sætte telt op koster 100 kr. – uanset om det er et lille 2-mands eller villatelt. Og der kan stadigvæk ikke bestilles strøm til telte – og der gives ikke dispensation!

Det vil sige: Overnatter man tre personer uden strøm, så bliver dette 400 kr. for de 8 dage. (3 x 100 pr. person + 1 x 100 kr pr. telt)
Overnatter man tre personer med 1 enhed strøm (campingvogn), så bliver dette 500 kr. for de 8 dage. (3 x 100 pr. person + 1 x 200 kr pr. vogn)

Betaling og ansøgning til campingpladsen skal ske inden Middelalderdagenes start.