Overnatning

Hvis man overnatter på Middelalderdagene, uanset om det er i middelaldertelt (på pladsen), plastiktelt, campingvogn eller lignende, koster dette 100 kr. pr. person. – ligegyldigt om de er med 1 eller 8 dage! Dette dækker brug af toiletter, badeforhold og vaskeforhold. Vi giver ikke dispensation! Du kan selvfølgelig vælge at blive medlem, så gælder andre regler.

 

Man må gerne betale for flere personer på en gang – man skal blot sikre at det bliver registreret i et navn som er tilknyttet lejren, så vi har mulighed for at kontakte jer hvis vi har spørgsmål.

Campingpladsen

campingpladsen er der mulighed for tilslutning af strøm til campingvogn (IKKE telt) mod betaling. Dette koster 200 kr. for en camping vogn – medbring selv lang forlængerledning. Bemærk: Der er IKKE strøm på selve markedspladsen, kun på campingpladsen!

At sætte telt op koster 100 kr. – uanset om det er et lille 2-mands eller villatelt. Og der kan stadigvæk ikke bestilles strøm til telte – og der gives ikke dispensation!

Det vil sige: Overnatter man tre personer uden strøm, så bliver dette 400 kr. for de 8 dage. (3 x 100 pr. person + 1 x 100 kr pr. telt)
Overnatter man tre personer med 1 enhed strøm (campingvogn), så bliver dette 500 kr. for de 8 dage. (3 x 100 pr. person + 1 x 200 kr pr. vogn)

Betaling og ansøgning til campingpladsen skal ske inden Middelalderdagenes start.

Husk at betale for personer ved at bruge knappen under overnatning.