Alt det praktiske

Der kommer hvert år ca. 25.000 mennesker på besøg i Middelalderen. Det er et godt sted for børnefamilier, der gerne kommer 3 til 4 generationer sammen – ja, mange har det ligefrem som en fast tradition! Så vi vil gøre det så nemt som muligt for dig at tage hele familien med på tidsrejse til Middelalderen.

Toiletter

Der er adgang til toiletter og handicaptoilet på Middelalderdagene, se oversigtskort. Det er gratis at benytte toiletterne. Det anbefales ikke at benytte voldgraven – mest af hensyn til færgefarten på voldgraven, der tjener vi jo penge.

Fotografering

Du må meget gerne tage billeder under dit besøg. Det gør vi også selv – vi har en fotograf til at tage billeder til vores PR – så du skal vide, at du kan optræde på et billede, som foreningen bag Middelalderdage bruger i PR-sammenhænge. Bispen og Jomfruen kan særligt lide at blive fotograferet. Landsknægtene er også meget villige til at vise deres udstyr.

Hunde

Det er tilladt at medbringe hunde på Middelalderdagene, hvis de føres i snor. Hunde-vand-bar findes flere steder. Hunde skal tages med hjem.

Førstehjælp

Hjertestarter er i grønt skab på bagkøkkenet på borgøen.

Førstehjælpskasse findes de boder/lejre, hvor der er opsat det grønne samaritterskilt. (Grøn baggrund, hvidt kors)

  • Rødder og Vingers lejr (Rødbøgplads)
  • Køkkenerne (Borgøen)
  • ”Fremtiden” (Bagved Tinghuset)
  • “Tømrerlejren” (Skovvejen)